word vriend van Barry

 

LOGO echt

Eten met beleving

=> Een locatie als verbetering en uitbreiding voor Barrykookt.nl.
=> Het bestaande concept blijft bestaan.
=> Op deze locatie komen met regelmaat thema-avonden, omlijst met lekker eten en drinken. Denk aan muzikale avonden, proeverijtjes, intervisies, literaire avonden, dinnerdates etc. Altijd besloten, te reserveren telefonisch en/of via de site.
=> Een shop waar je verse, biologische, gezonde en (h)eerlijke  broodjes, yoghurts/smoothies, maaltijden en/of soepen kunt afhalen, ook te reserveren per portie op de site of telefonisch.
=> Waar je ook de ingrediënten en producten kunt kopen
=> inloop voor  “gezelligheid”, krantje lezen, goed kopje koffie/thee/sapje of ook ter plekke je maaltijd te nuttigen.
=> interieur is bijna geheel “te koop”. Het wordt een “life marktplaats”. Dit past mooi bij de gewenste sfeer: recycling, retro en duurzaam. Spullen zijn 2e hands en te koop. Dus het interieur is wisselend. Als je de ene week aan tafel zit, kan het de andere week weer een ander zijn.
=> gehele locatie ook te huur voor eigen groepsreservering.
=> Diverse workshops en kooklessen. Dit alles ook via de site in te schrijven, of op aanvraag van klant zelf voor eigen groep.

Als vriend van:

Bij een bedrag van € 100,–, krijg je een “lidmaatschap” voor af te halen maaltijden en/of soepen/broodje etc., waarbij je een korting van 10% krijgt.

Bij een bedrag van € 500,– of meer, krijg je naast bovengenoemd korting op maaltijden in de vorm van een abonnement in het eerste jaar dat “Bij Mij” haar deuren zal openen, een uitnodiging waarmee je samen met een genodigde deel kunt nemen aan een thema-avond waarbij je dan gratis welkom bent.