Wie is Barry

bus PB

Een kok die met veel passie in iedere keuken mijn vak verstaat. Of het nu klein, groot, luxe of basic is, overal tover ik de meest creatieve gerechten voor u op tafel.

 

(h)eerlijk

Ik kook graag eerlijk en puur. Bijvoorbeeld omdat de natuur er beter van wordt, omdat de dieren een beter leven hebben gehad, en omdat je simpelweg wilt weten wat er op je bord ligt. Biologisch/puur/(h)eerlijk is voor mij eigenlijk gewoonweg goed omgaan met de natuur. Want als je goed voor de natuur zorgt, zorgt die ook goed voor jou. Producten onder zo natuurlijk mogelijke omstandigheden geproduceerd. Geen kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen of gentechnologie. Dieren die door rust, ruimte en respect een goed bestaan hebben gehad. Na jarenlange ervaring in de horeca, kok in Frankrijk en diverse andere branches en bedrijven, heb ik de keuze gemaakt om te doen wat ik het liefste doe; koken voor u, thuis in uw eigen keuken, of elders op locatie. Laat je culinair verwennen, inspireren en verrassen.

 

word vriend van Barry